10 Jaar Kicker Kindermode

10 JAAR KICKER KINDERMODE IN BALK

Op 9 februari 2006 opende  Kicker Kindermode haar deuren op de Meerweg 6 te Balk . Na 2 jaar is Kicker Kindermode verhuisd naar de van Swinderenstraat 17. Waar we naast een groter pand ook de mogelijkheid hadden voor het creëren van een speelkelder ,waar de kinderen via een glijbaan in kunnen komen en heerlijk kunnen spelen zodat de ouders relaxed kunnen winkelen. Mede hierdoor  is Kicker Kindermode een begrip voor Balk en wijde omgeving geworden.

Kicker Kindermode heeft een ruim merkenpakket in de maten 50 t/m 164 zoals: Name it, Tumble&Dry, Jubel&Sturdy, Gaastra, Petrol, Noppies, Feetje, O”Chill, Bam Bam, B-Nosy, Z8 en Little Bampidano.

Op 9 februari 2016 gaan we ons 10 jarig jubileum vieren met allemaal leuke akties voor al onze klanten en nieuwe klanten. Voor elke kopende klant is er een goody bag ,en kun je door een slinger te geven aan het draaiend rad prachtige prijzen winnen . We zijn deze dag 10 uren geopend vanaf  9 uur tot 21.00 uur.

Vanaf 9 februari tot 29 februari  blijven we ons jubileum nog even door  vieren door in deze periode 10% korting te geven op de nieuwe collectie. Aan het einde van de maand verloten we een kledingset van het merk B-nosy en een set van O”chill onder onze kopende klanten van deze periode.

Kom gezellig langs op 9 februari bij Kicker kindermode en vier dit feestje met ons mee. De koffie met wat lekkers  staat de hele dag voor jullie klaar!

Tot ziens  bij Kicker Kindermode Balk